Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБившият здравен министър нападна държавния глава. Президентът не представлява

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБившият здравен министър нападна държавния глава. Президентът не представлява
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Президентът не представлява нацията, той е пример на разделение

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бившият здравен министър атакува президента.   Президентът не съставлява българската нацията, той е образец за разделяне. Всички ще платим високата цена за това. Той е боен и е теоретичен да се бори против зложелател. Именно президентът сложи задачата на служебното държавно управление да бъдем изчегъртани и демонтирани. Това показа в утринния блок на bTV депутатът от   ГЕРБ и някогашен здравен министър проф. д-р Костадин Ангелов.

Той бе безапелационен, че от ГЕРБ ни минимум не се усещат " засегнати " от решението на Има Такъв Народ да не ги предложения за съвещания.

Няма по какъв начин да ни рани такава позиция, тъй като тя е мъчно разбираема за хората. Има Такъв Народ демонстрира непоследователна позиция. На предходните избори споделиха, че няма да се коалират с партии на статуквото като Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а през днешния ден към този момент обърнаха палачинката и ги викат за диалози. Опасното в този случай е, че хората не знаят кой ще носи отговорността за решенията, които ще се вземат, а те ще се вземат подмолно при едно плаващо болшинство, предизвести Ангелов.

Бившият здравен министър разкритикува и темпото на имунизация у нас.

Когато стартирахме имунизационната акция, нямахме задоволително ваксини, само че персонално министър председателят Борисов, употребявайки своите контакти, обезпечи спомагателни дози ваксини за България. Това държавно управление пристигна с упоритостта да се усили имунизационната акция, само че и тук се провалиха. Нищо не направиха, доведоха я до провал. Основата беше сложена от нас и в случай че този ритъм на имунизация, който го имаше при нас – по 35-40 хиляди имунизирани дневно, продължеше, в края на август щяхме да имаме групов имунитет, а в този момент нищо нямаме, разяснява той и добави, че виновност за това има настоящия здравен министър Стойчо Кацаров, който още в първото си изказване на поста изразил подозрения в качеството на имунизациите.

В умозаключение проф. Ангелов уточни, че България не е готова да посрещне нова Коронавирус вълна, написа Novini.bg.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР